Ghimbirul, un condiment cu beneficii multiple pentru sănătate
Ghimbirul este o plantă utilizată atât în alimentaţie, cât şi în medicina tradiţională.
Ghimbirul este o plantă utilizată atât în alimentaţie, cât şi în medicina tradiţională.
Chiar dacă nu crezi în conceptul de „energia pozitivă", cunoşti cu siguranţă oameni a căror prezenţă îţi înseninează ziua...
Răcelile şi gripa sunt infecții respiratorii ușor de contactat, mai ales în sezonul rece. Te poți feri de aceste afecțiuni...
Una dintre cele mai răspândite legume, dovleacul este bogat în antioxidanţi şi vitamine...
Astenia de toamnă este un tip de depresie ușoară care apare odată cu sezonul rece...
Dezinfectează-ți mâinile, salvezi o viață !
Aplicată la momentul potrivit, în spitale, igiena mâinilor salvează milioane de vieți...
Perele sunt fructe delicioase ce conțin apă în proporție de 80%, fibre, acizi organici liberi potasiu, fier și vitamina C...
Un sistem imunitar slăbit lasă organismul vulnerabil la aproape orice tip de boală şi în mod deosebit la cele infecţioase...
Simptome retenția de apă, tipuri de retenție, cauze ale retenției de apă
Măceșul este o plantă originară din Africa de Nord, Europa și vestul Asiei, care crește la marginea pădurilor, pe pășuni...
Pentru a-ți proteja sănătatea mentală, este indicat să încerci să îți ții emoțiile sub control...
Legumele și fructele de sezon sunt cele mai bogate în antioxidanți, vitamine și minerale, esențiale pentru sănătatea organismului.
Smochinele nu trebuie ratate în această toamnă. Supranumite și fructele regilor, erau fructele preferate ale Cleopatrei,
Mișcarea produce o serie de beneficii pentru sănătate, fizic și mental. Activează mușchii, determină organismul să ardă calorii și îmbunătățește calitatea vieții...
Proprietățile vindecătoare ale plantei de Aloe Vera sunt recunoscute de mii de ani în Africa de Sud, iar egiptenii o numeau „planta minune"...