Consiliul Judeţean Buzău
Spitalul Județean de Urgență Buzău

Termeni și condiții de utilizare a website-ului

Acesta este website-ul oficial al Spitalului Județean de Urgență Buzău.

Drepturile de autor asupra întregului conținut al acestui website sunt proprietatea Spitalului Județean de Urgență Buzău.

Condițiile de utilizare se referă exclusiv la website-ul https://www.spitalulbuzau.ro/.

Dacă nu ești de acord cu condițiile de utilizare de către tine a website-ului și a datelor cu caracter personal de către Spitalul Județean de Urgență Buzău, nu mai utiliza acest web site !

  • Conținutul site-ului https://www.spitalulbuzau.ro/ nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis în orice formă, incluzând dar nelimitându-se la forma electronica fără permisiunea anterioară scrisă a Spitalului Județean de Urgență Buzău. Materialele publicate și conținutul https://www.spitalulbuzau.ro/ pot fi utilizate în scop personal, fiind interzisă comercializarea acestora.
  • Spitalul Județean de Urgență Buzău nu este responsabil pentru prejudiciile aduse prin folosirea neautorizată a informațiilor de pe https://www.spitalulbuzau.ro/. Spitalul Județean de Urgență Buzău își rezervă dreptul de a face modificări în materialele și conținutul https://www.spitalulbuzau.ro/ în funcție de schimbările ce au loc cu privire la structura, evenimentele și serviciile furnizate.
  • Spitalul Județean de Urgență Buzău nu este responsabil de costurile și/sau pierderile materiale, rezultate din folosirea informațiilor din https://www.spitalulbuzau.ro/.
  • Spitalul Județean de Urgență Buzău nu este responsabil pentru nici un fel de prejudiciu care a survenit ca urmare a unor disfuncționalități de orice fel ale https://www.spitalulbuzau.ro/.
  • Spitalul Județean de Urgență Buzău nu își asumă responsabilitatea pentru veridicitatea infomațiilor furnizate de terțe părți pe https://www.spitalulbuzau.ro/.
  • Spitalul Județean de Urgență Buzău își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul și structura website-ului.
Sus