Consiliul Judeţean Buzău
Spitalul Județean de Urgență Buzău

Comunicate de presă 2018

Invitație pentru presă „Numai împreună putem salva! Arată că îţi pasă, donează!”

Campania de donare de sânge - Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău - 12-13 iunie 2018

Centrul de Transfuzie Sanguină Buzău, în parteneriat cu Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, vă invită să luaţi parte la evenimentul intitulat „NUMAI ÎMPREUNĂ PUTEM SALVA ! ARATĂ CĂ ÎŢI PASĂ, DONEAZĂ ! - Campanie de Donare de Sânge organizată la Spitalul Judeţean de Urgență Buzău.

Evenimentul va avea loc în zilele de 12 şi 13 iunie 2018, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, secţia Urologie, etaj II, camera I, începând cu ora 8.

Vă așteptăm cu drag!

Compartiment Relații Publice,
Adriana Bunilă

Reconstrucţie facială efectuată unei tinere în vârstă de 17 ani, cu malformaţie congenitală la nivelul feţei

Vă invităm astăzi, 24.05.2018, la orele 1300, la conferinţa de presă cu privire la cazul medical „Reconstrucţie facială efectuată unei tinere în vârstă de 17 ani, cu malformaţie congenitală la nivelul feţei” efectuată de o echipă de medici din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău.

Situaţia prezentărilor la U.P.U. şi Maternitate în perioada Sărbătorilor Pascale (06-10.04.2018)

În perioada Sărbătorilor Pascale, la U.P.U. a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău au ajuns 455 de persoane care au avut nevoie de îngrijiri medicale. Cei mai mulţi au ajuns la spital a doua zi de Paşti, s-a înregistrat un număr de 175 de persoane. Au venit pacienţi cu patologie cronică, acutizaţi cu probleme digestive şi respiratorii. Nu au lipsit agresiunile pe fondul consumului excesiv de alcool.

În noaptea de Înviere, la Maternitatea Buzău au avut loc 5 naşteri (2 sex masculin, 3 sex feminin, 2 născuţi prin cezariană, 3 spontan). Prima naştere s-a înregistrat la ora 424, un băiat, născut spontan, cu greutatea de 3,480kg.

Sus