Consiliul Judeţean Buzău
Spitalul Județean de Urgență Buzău

Pr. Iulian Raicovici aduce alinare şi speranţă pacienţilor [VIDEO]

La Secţia de Anestezie și Terapie Intensivă a S.J.U. Buzău, distanţa dintre viaţă şi moarte este atât de mică încât unii dintre pacienți încetează să mai spere în vindecare. Mulți alții, în schimb, îşi pun nădejdea în priceperea medicilor, dar şi în ajutorul lui Dumnezeu.

Ultimul an a fost marcat de pandemia de coronavirus iar această situație l-a determinat pe preotul Iulian Raicovici, părintele care slujeşte la Capela cu hramul „Sfântul Mare Mucenic Pantelimon și Sfântul Ierarh Nectarie” din cadrul spitalului să-și facă datoria pe plan duhovnicesc în condiții deosebite.

În cadrul spitalului misiunea preotului este una deosebit de importantă iar ajutorul pe care îl oferă pacienților este de nepreţuit. Preotul, prin harul său aduce mângâiere, alinare, sprijin, încredere şi speranţă acestora. Alături de corpul medical, preotul are un rol semnificativ în procesul de vindecare al bolnavilor.

Părintele Iulian Raicovici a fost de acord, în cadrul unui interviu, să vorbească despre experienţa pe care o trăieşte, zi de zi, alături de pacienţii din secţia A.T.I. a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău.

Compartiment Relații Publice,
Adriana Bunilă

Galerie

Pr. Iulian Raicovici aduce alinare şi speranţă pacienţilor [VIDEO]
Sus