Consiliul Judeţean Buzău
Spitalul Județean de Urgență Buzău

Spitalul Județean de Urgenţă Buzău, premiat de Colegiul Medicilor din România

La sfârșitul lunii martie, la București, a avut loc Adunarea Generală Națională a Colegiului Medicilor din România, ediția 2022. În cadrul acestui eveniment, au fost anunțate unitățile medicale care au primit diploma de recunoştinţă, pentru întreg corpul medical, privind contribuţia şi implicarea în gestionarea și lupta cu pandemia de COVID-19. Printre unitățile medicale din țară care au primit această onorantă distincție s-a numărat și Spitalul Județean de Urgenţă Buzău.

Managerul Spitalului Județean de Urgenţă Buzău, Claudiu Damian: „Suntem onoraţi de primirea acestei distincţii, care vine în semn de apreciere şi recunoştinţă faţă de munca depusă de cadrele medicale din Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău de-a lungul anilor şi în special pe timpul pandemiei de COVID-19. A fost o perioadă dificilă, dar pe care am reuşit să o gestionăm cu succes. Mulţumesc întreg corpului medical al Spitalului Județean Buzău pentru perseverenţa şi profesionalismul de care au dat dovadă în toată această perioadă grea.”

Diploma de recunoştinţă este semnată de preşedintele Colegiului Medicilor din România, Prof. univ. dr. Daniel Coriu, și este oferită în semn de considerație pentru întreaga activitate desfășurată în sistemul medical buzoian, în condițiile epidemiologice deosebit de dificile din perioada pandemiei.

Compartiment Relații Publice,
Adriana Bunilă
Sus