Şcoala Naţională de Sănătate Publică, Management şi Perfecţionare în Domeniul Sanitar Bucureşti
Centrul Naţional de Dezvoltare Profesională în Domeniul Sanitar
- La programul de studii complementare pentru obţinerea atestatului în asistenţă medicală de urgenţă prespitalicească au acces:
- medicii de medicină generală cu drept de liberă practică;
- medicii confirmaţi specialişti/primari în specialităţile: anestezie şi terapie intensivă, pediatrie, medicină de familie.
- Medicii prevăzuţi la alin. (1), încadraţi cu contract de muncă pe perioadă nedeterminată în serviciile de ambulanţă judeţene şi al municipiului Bucureşti, precum şi în structurile de primire a urgenţelor, care nu au obţinut certificat de competenţă/atestat în urgenţe prespitaliceşti/urgenţe medico-chirurgicale, au acces cu prioritate la acest program.
- Programul de studii complementare pentru obţinerea atestatului in asistenţă medicală din cadrul structurilor de primire a urgenţelor poate fi efectuat de către medicii care au obţinut certificat de competenţă/atestat in urgenţe prespitaliceşti / urgenţe medico - chirurgicale /asistenţă medicală de urgenţă prespitalicească.
- Absolvenţii facultăţilor de medicină promoţia 2005 şi promoţiile ulterioare, care nu au obţinut dreptul de liberă practică, nu au acces la programe de studii complementare."
Programul de pregătire pentru obţinerea atestatului pentru Asistenţă medicală de urgenţă prespitalicească va începe în data de 3 februarie 2020, în centrele de pregătire: Arad, Bucureşti - Spitalul Clinic de Urgenţă, Cluj-Napoca, Iaşi, Oradea, Tg. Mureş şi Timişoara, având alocate 10 locuri pentru fiecare centru.
Programul de pregătire pentru obţinerea atestatului pentru Asistenţă medicală de urgenţă pentru structurile de primire a urgenţelor va începe în data de 10 februarie 2020, în centrele de pregătire: Arad, Bucureşti - Spitalul Universitar de Urgenţă, Cluj-Napoca, laşi, Oradea, Tg, Mureş şi Timişoara, având alocate 5 locuri pentru fiecare centru.
Centrele vor funcţiona doar în cazul ocupării tuturor locurilor stabilite. În caz contrar, cei înscrişi vor fi redistribuiţi în celelalte centre. Selecţia şi repartiţia pe centre a cursanţilor se va realiza în perioada 10.01.2020 - 15.01.2020.
Repartiţia pe centre de pregătire se va afişa în data de 15.01.2020 pe site-ul Şcolii Naţionale de Sănătate Publică, Management şi Perfecţionare în Domeniul Sanitar Bucureşti, www.snspms.ro la secţiunea Noutăţi.
Taxa de participare este de 4400 lei, pentru fiecare program şi se poate achita integral sau în două rate egale, în contul menţionat mai jos sau la casieria din str. VASELOR nr. 31, sector 2. Bucureşti.
Achitarea integrală sau a primei rate, în perioada 16.01.2020 - 31.01.2020 este condiţie obligatorie de participare la curs.
Nota bene ! Dosarele de înscriere se vor trimite scanate prin e-mail pe adresa [email protected] sau se vor depune la sediul CNDPDS din str. Bodeşti nr. 1, sect. 2, Bucureşti, de luni până joi în intervalul orar 10:00 - 15:00, la camera 45, etaj 1, sau pot fi trimise prin poştă la adresa: Centrul Naţional de Dezvoltare Profesională în Domeniul Sanitar, strada Bodeşti nr. 1, sect. 2, Bucureşti, cod poştal 022432.
Prof. Univ. Dr. Cristian VLĂDESCU
Şcoala Natională de Sănătate Publică şi Management Sanitar, Bucureşti