CONSILIUL JUDEŢEAN BUZĂU
SPITALUL JUDEŢEAN DE URGENŢĂ BUZĂU

Informare Director Medical - dr. Andreea Daniela Meleru

Astăzi, 1 martie 2021, vă anunţăm că noul Director Medical al S.J.U. Buzău este Dr. Meleru Andreea, medic de Medicina Muncii. D-na Dr. Meleru Andreea Daniela este născută în oraşul Alexandria, Jud. Teleorman și este căsătorită.

D-na. Dr. Meleru Andreea a absolvit Facultatea „Carol Davila” din Bucureşti, rezidenţiatul l-a efectuat la Spitalul Floreasca, a început specializarea în Medicină de Urgenţă şi ulterior s-a transferat pe specialitatea Medicina  Muncii. D-na Dr. Meleru Andreea Daniela lucrează în S.J.U. Buzău din anul 2009.

D-na. Dr. Meleru Andreea a acceptat funcţia de Director Medical deoarece îşi doreşte ca relaţia medic-pacient să fie bazată pe empatie, respect şi bune practici medicale. De asemenenea, îşi doreşte o organizare mai bună, din punct de vedere medical, în cadrul spitalului.

Dr. Meleru Andrea: „În această perioadă tulbure, am acceptat această funcţie deoarece am considerat că împreună cu echipa medicală şi managerială  putem să aducem o contibuţie din punct de vedere al managementului sănătăţii în spital, încercăm şi ne dorim ca lucrurile să funcţioneze cât mai bine. Obiectivul meu este optimizarea activităţii medicale prin atragerea de medici pe toate specialităţile, creşterea satisfacţiei pacienţilor şi o colaborare cât mai bună între personalul angajat din cadrul spitalului, pentru o atmosferă de lucru cât mai plăcută.”

Compartiment Relaţii Publice,
Adriana Bunilă

Sus