CONSILIUL JUDEŢEAN BUZĂU
SPITALUL JUDEŢEAN DE URGENŢĂ BUZĂU

Campania „Dreptul nostru la un viitor mai sănătos !”

Informare – Prevenţie - Control

În România, 1,5 milioane de persoane suferă de diabet zaharat, relevă cele mai recente date oficiale emise de către Federaţia Internaţională de Diabet (IDF). Mai mult, la nivel naţional, numărul bolnavilor este în continuă creştere.

În acest context, buzoienii sunt invitaţi să-şi testeze glicemia şi să afle mai multe informaţii despre modul de prevenire, depistare și tratare a diabetului.

Miercuri, 31 octombrie, în Piaţa Daciei, în intervalul orar 1000-1500 veţi putea interacţiona cu Dr. Marinescu Dana - medic primar şi şef-secţie Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice şi Dr. Bădici Lorena, medic specialist în cadrul cabinetului de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice - Ambulatoriul de Specialitate, Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău.

Campania „DREPTUL NOSTRU LA UN VIITOR MAI SĂNĂTOS!” este o campanie de informare, unde se va dezbate problematica diabetului zaharat şi importanţa prevenției, diagnosticării precoce și controlului eficient în diabet.

La eveniment vor fi prezenţi să răspundă întrebărilor dvs. şi să determine valoarea glicemiei în mod gratuit, medici specialişti şi cadre medicale ale secţiei de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău.

 

Compartiment Relaţii Publice
Adriana Bunilă
Sus