Consiliul Judeţean Buzău
Spitalul Județean de Urgență Buzău

Scrisoare de mulțumire mediului de afaceri buzoian

Având în vedere contextul epidemiologic actual cu privire la infecția cu COVID-19, mai multe organizaţii, fundaţii, instituţii, s-au alăturat Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău pentru a veni în sprijinul cadrelor medicale, care, în aceste zile, sunt în prima linie în lupta cu acest virus.

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău aduce mulţumiri Consiliului Judeţean Buzău, Fundaţiei Comunitare Buzău, Filialei Crucea Roşie Buzău, OAMMR Buzău, Camerei de Comerț și Industrie Buzău, CONCAS S.A. Buzău, NIKOS IMPEX precum și tuturor reprezentanților mediului de afaceri buzoian pentru strângerea de fonduri în vederea achiziției de aparatură medicală și suplimentarea echipamentelor de protecție și dezinfectanți.

De asemenea, dorim să mulţumim tuturor celor care doresc să sprijine, prin donaţii, Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău. Protejarea cadrelor medicale este esenţială, tocmai de aceea ne dorim suplimentarea stocurilor de echipamente de protecţie.

Mulţumită generozităţii dumneavoastră vom putea să achiziţionăm aparatură medicală şi echipamente de protecție, atât de utile în această perioadă.

Mulțumim tuturor pentru susținere, implicare, gestul mărinimos de caritate și vă dorim sănătate !

Cu deosebită consideraţie,
Manager,
Ec. Claudiu Damian
Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău
Sus