CONSILIUL JUDEŢEAN BUZĂU
SPITALUL JUDEŢEAN DE URGENŢĂ BUZĂU

Managerul S.J.U. Buzău, Claudiu Damian, s-a vaccinat cu a treia doză de vaccin

Claudiu Damian: „Îndemn populaţia să se vaccineze !"

Ec. Claudiu Damian
Ec. Claudiu Damian

În contextul creșterii numărului de persoane depistate cu SARS-CoV-2, tot mai mulți pacienți ajung la spital cu forme grave de boală. Cei mai mulți bolnavi care se prezintă la Unitatea de Primiri Urgențe cu simptomatologie specifică infecției cu coronavirus se dovedesc a fi pozitivi, iar o bună parte necesită internare. În secțiile COVID, nu mai sunt locuri disponibile, ceea ce duce la aglomerarea și mai mult a Unității de Primire Urgențe, până la găsirea unui pat liber.

Marți, 05.10.2021, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău, Claudiu Damian, a primit a treia doză a vaccinului Pfizer. Claudiu Damian s-a imunizat la Centrul de vaccinare din incinta unității medicale.

Ec. Claudiu Damian: „Îndemn populația să se vaccineze ! La acest moment, în Spitalul Județean de Urgență Buzău nu mai sunt locuri pentru pacienţii Covid, suntem la capacitate maximă. 92% dintre persoanele internate în spital nu sunt vaccinate și vin cu forme grave ale bolii. Trebuie să înţelegem gravitatea acestei probleme şi să convingem populaţia să se vaccineze și să respecte regulile minime de prevenire a infectării. Vaccinarea și respectarea măsurilor de protecție sunt singurele care ne pot ține departe de infectare și de formele severe."

Prin vaccinare împotriva COVID-19:
  • se reduce riscul de infectare;
  • se reduce riscul de transmitere a virusului;
  • se reduce considerabil riscul de spitalizare;
  • se reduce considerabil riscul de deces.

Compartiment Relaţii Publice,
Adriana Bunilă

Galerie

Managerul S.J.U. Buzău, Claudiu Damian, s-a vaccinat cu a treia doză de vaccinClaudiu Damian: „Îndemn populaţia să se vaccineze !"
Managerul S.J.U. Buzău, Claudiu Damian, s-a vaccinat cu a treia doză de vaccinClaudiu Damian: „Îndemn populaţia să se vaccineze !"
Sus