CONSILIUL JUDEŢEAN BUZĂU
SPITALUL JUDEŢEAN DE URGENŢĂ BUZĂU
 

Termeni și condiții de utilizare a website-ului

Acesta este website-ul oficial al Spitalului Județean de Urgență Buzău.

Drepturile de autor asupra întregului conținut al acestui website sunt proprietatea Spitalului Județean de Urgență Buzău.

Condițiile de utilizare se referă exclusiv la website-ul https://www.spitalulbuzau.ro/.

Dacă nu ești de acord cu condițiile de utilizare de către tine a website-ului și a datelor cu caracter personal de către Spitalul Județean de Urgență Buzău, nu mai utiliza acest web site !

  • Conținutul site-ului https://www.spitalulbuzau.ro/ nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis în orice formă, incluzând dar nelimitându-se la forma electronica fără permisiunea anterioară scrisă a Spitalului Județean de Urgență Buzău. Materialele publicate și conținutul https://www.spitalulbuzau.ro/ pot fi utilizate în scop personal, fiind interzisă comercializarea acestora.
  • Spitalul Județean de Urgență Buzău nu este responsabil pentru prejudiciile aduse prin folosirea neautorizată a informațiilor de pe https://www.spitalulbuzau.ro/ . Spitalul Județean de Urgență Buzău își rezervă dreptul de a face modificări în materialele și conținutul https://www.spitalulbuzau.ro/ în funcție de schimbările ce au loc cu privire la evenimentele și serviciile furnizate.
  • Spitalul Județean de Urgență Buzău nu este responsabil de costurile și/sau pierderile materiale, rezultate din folosirea informațiilor din https://www.spitalulbuzau.ro/ .
  • Spitalul Județean de Urgență Buzău nu este responsabil pentru nici un fel de prejudiciu care a survenit ca urmare a unor disfuncționalități de orice fel ale https://www.spitalulbuzau.ro/.
  • Spitalul Județean de Urgență Buzău nu își asumă responsabilitatea pentru veridicitatea infomațiilor furnizate de terțe părți pe https://www.spitalulbuzau.ro/ .
  • Spitalul Județean de Urgență Buzău își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul și structura website-ului.

Noutăţi

19 septembrie
Modificări medici de gardă Cardiologie
18 septembrie
Medici de gardă luna octombrie Pneumologie
18 septembrie
Modificare medic de gardă Neurologie
18 septembrie
Modificări medici de gardă U.P.U.-S.M.U.R.D.

Contact

Str. Stadionului, nr. 7, 120140, Buzău, România.

URGENŢE: 112

Centrale
SPITAL
MATERNITATE
INFECŢIOASE
PNEUMOLOGIE, D.V.
ONCOLOGIE
BIROU INTERNĂRI
SECRETARIAT

FAX
Secretariat 0238.710989
Maternitate: 0238.711041
Achiziţii 0238.720223
UPU-SMURD 0238.720790

Manager
Director Financiar-Contabil
office@spitalulbuzau.ro

Compartiment
Relaţii cu publicul
pr@spitalulbuzau.ro
0238.720689 int. 143

Sesizări
sesizari@spitalulbuzau.ro

LOCALIZARE SPITAL

© 2007 - 2018 Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău
Toate drepturile rezervate
Termeni şi condiţii
Protecția datelor cu caracter personal

14 vizitatori online