CONSILIUL JUDEŢEAN BUZĂU
SPITALUL JUDEŢEAN DE URGENŢĂ BUZĂU
 

Comunicate de presă din 2015

20
aug

Amânare „Ziua Porților Deschise”

Din dispoziția Ministerului Sănătății Nr. 3761/19.08.2015, vă informăm că „Ziua Porților Deschise” stabilită pentru data de 22 august 2015, se amână pentru o dată care va fi comunicată ulterior.

„Acest lucru se datorează unor disfuncții apărute la nivel național, în ceea ce privește corelarea organizării acestui eveniment în cadrul unităților sanitare, cauzate în principal intervalului scurt de timp alocat.”

Vă mulțumim pentru înțelegere !

17
aug

Ziua Porților Deschise

În data de 22.08.2015, Spitalul Județean de Urgență Buzău va organiza evenimentul Ziua Porților Deschise, manifestare ce se adresează tuturor celor care doresc să cunoască activitatea specifică și personalul medical al acestui spital.

Vizitatorii vor fi primiți și însoțiți pe tot parcursul evenimentului de către reprezentanții instituției și purtătorul de cuvânt.

Evenimentul se va desfășura pe parcursul a 3 ore, în intervalul orar 1000 - 1300

14
mai

Invitație Asociații de Pacienți pentru Consiliul Etic

Conform prevederilor Ordinului nr. 145/2015 pentru aprobarea componenței și a atribuțiilor Consiliului de Etică ce funcționează în cadrul spitalelor, respectiv art. A alin. (14) invităm asociațiile de pacienți din județul Buzău, înscrise în registrul asociațiilor de pacienți în vederea prezentării candidaturilor pentru Consiliul de Etică din cadrul Spitalului Județean de Urgență Buzău.

23
ian

ANUNȚ

Persoanele cu pregătire în domeniu medical interesate să desfășoare activitate de voluntariat la Spitalul Județean de Urgență Buzău, vor depune dosarul de înscriere la Serv. Resurse Umane până la data de 01.02.2015.



© 2007 - 2020 Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău
Toate drepturile rezervate
Termeni şi condiţii
Protecția datelor cu caracter personal

20 vizitatori online
ronin