CONSILIUL JUDEŢEAN BUZĂU
SPITALUL JUDEŢEAN DE URGENŢĂ BUZĂU
 

Comunicate de presă din 2014

24
nov

Anunț

Spitalul Județean de Urgență Buzău, cu sediul în municipiul Buzău, str. Stadionului, nr. 7, județul Buzău, reprezentată prin ec. Claudiu Constantin Damian - manager, anunță disponibilitatea de a colabora cu voluntari în domeniul sănătății.

07
oct

Comunicat

NOTĂ: CONCURSUL ORGANIZAT PENTRU OCUPAREA POSTURILOR VACANTE DE ASISTENT MEDICAL DEBUTANT ȘI ASISTENT MEDICAL, SE VA DESFĂȘURA ÎN DATA DE 09 octombrie 2014 ORA 10:00.

LOCAȚIA UNDE SE VA DESFĂȘURA CONCURSUL
UNIVERSITATEA BIOTERA
STR. HANGARULUI NR. 8 PARTER SALA A9

PUNCT REPER: DUPĂ TÂRG DRĂGAICA PE PARTEA DREAPTĂ

În data de 09.10.2014 orele 10:00 candidații înscriși pentru ocuparea posturilor vacante de asistent medical și asistent medical debutant, vor fi prezenți în sala de examen unde se va face apelul nominal al candidaților și verificarea identității pe baza buletinului de identitate sau a cărții de identitate.

01
iul

Câștigătorii Campaniei Raiffeisen Bank la Spitalul Județean de Urgență Buzău

 • Avram Mihaela
 • Gheorghe Mihaela Gabriela
 • Mitrea Ionela Florinela
 • Furtună Maria Felicia
 • Bălan Doina Paula
 • Radu Angelica
 • Constantinescu Florentina / M Diana
 • Meluș Ramona
 • Popa Georgeta/Panțuru Irina
 • Roșu Cătă
 • Avram Mihaela
 • Bolchi Săndica
 • Ghiveci Claudia
 • Rusen Cristina
 • Rățoiu Laurențiu

 

În perioada 2-11  iulie 2014, părinții care sunt trecuți pe lista câștigătorilor sunt rugați să se prezinte la sediul Raiffeisen Bank, Agenția Buzău  de pe Strada Nicolae Bălcescu nr. 2 cu următoarele documente:

 • certificatul de naștere al copilului/ buletin
 • buletinul părintelui.

 

Persoana de contact:
Dna. Elena Cătălina Dumitru
Nr. de tel:  0764 602 662

03
iun

CAMPANIE PROMOȚIONALĂ RAIFFEISEN BANK LA SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚĂ BUZĂU

Revenim cu noi informații legate de campania promoțională  Raiffeisen Bank organizată  la Spitalul Județean de Urgență Buzău și vă comunicăm următoarele:

 

În data de 4.06.2014, între orele 12:30 - 16:00, la Spitalul Județean de Urgență Buzău, în incinta spitalului se va desfășura  o nouă întâlnire pentru campania promoțională ,,1 IUNIE - Sărbătorește alături de Raifi", organizată de Raiffeisen Bank.

Reamintim că toți angajații din cadrul Spitalului Județean de Urgență Buzău pot aduce copiii, nepoții, finii, copiii prietenilor să îl deseneze pe căluțul Raifi. Cei care vor veni joi vor primi premii pe loc.

Există posibilitatea ca unii copii  să poată aduce desenul gata făcut cu condiția să fie trecut numele copilului pe verso precum și numele părintelui care lucrează la spital. Fiecare desen va fi expus pe panoul din incinta spitalului.

Această campanie promoțională va dura până la sfârșitul lunii iunie. Câștigătorii vor fi desemnați în data de 30.06.2014.

 

Vă mulțumim și vă asteptăm cu drag !!!

31
mai

CAMPANIE PROMOȚIONALĂ RAIFFEISEN BANK LA SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚĂ BUZĂU

1 IUNIE - SĂRBĂTOREȘTE ALĂTURI DE RAIFI LA SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚĂ BUZĂU

Cu ocazia Zilei de 1 iunie, Raiffeisen Bank organizează în incinta Spitalului Județean de Urgență Buzău o campanie promoțională "1 IUNIE - Sărbătorește alături de Raifi".

Luni 2.06.2014, în incinta Spitalului Județean de Urgență Buzău se va da startul campaniei promoționale, unde copiii salariaților, nepoți, fini, copiii prietenilor vor trebui să fie prezenți în holul spitalului, între orele 12:30-16:00 pentru a se înscrie în concurs. Fiecare copil va trebui să deseneze (în acuarele, grafică etc. la alegere) un desen cu condiția să îl introducă pe prietenul căluț Raifi. Fiecare copil va primi din partea organizatorilor premii.

Premiile campaniei promoționale constau în 15 premii instant, în valoare unitară de 150 lei.

 

Vă așteptăm cu drag!!!

16
mai

Comunicat de presă

Ca urmare a publicării în Monitorul Oficial 359 din 15 mai 2014 a Ordonanței de Urgență nr. 23/2014 pentru modificarea și completarea Legii Nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătății și pentru modificarea unor acte normative în domeniul sănătății, prin care s-a revenit la vârsta de pensionare de 65 de ani pentru asistenți medicali generaliști, moașe și asistenți medicali Comitetul Director a hotarît revocarea deciziilor de pensionare ale asistenților medicali emise anterior în baza Legii 53/2014 pentru aprobarea Ordonanței de Urgență Nr. 144/2008.


© 2007 - 2020 Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău
Toate drepturile rezervate
Termeni şi condiţii
Protecția datelor cu caracter personal

23 vizitatori online
ronin