CONSILIUL JUDEŢEAN BUZĂU
SPITALUL JUDEŢEAN DE URGENŢĂ BUZĂU
 

Comunicate de presă din 2008

19
mar

Fișă de evaluare

a activității desfășurate de DR. TACHE MIHAIL HORIA managerul Spitalului Județean de Urgență Buzău în anul 2007
29
feb

U.P.U. - Aniversăm 10 ani

Acum, 10 ani, in cadrul Spitalului Judetean Buzau aparea o sectie noua, un compartiment mai bine spus, sub denumirea de "URGENTE MEDICO - CHIRURGICALE". Era la timpul acela cea mai noua si mai moderna sectie. Ne place sa credem ca si acum...
31
ian

Dreptul la replică - continuare

Pentru corecta informare a publicului dorim să aducem la cunoștință unul din documentele oficiale de control al instituțiilor statului și care face referire la presupusele fapte de corupție semnalate de Ziarul Șansa Buzoiană și postul TV Focus Buzău.
Prin punerea la dispoziție a acestui document solicităm publicului o analiză mai atentă a lucrurilor care se vehiculează ca "informații certe" de către cele două organizații de presă, dorim să arătăm că nu se dorește a se ascunde nimic, dorim să atenționăm că aceste organizații de presă se îndepărtează foarte mult de la datoria pe care o au, respectiv de a informa corect și imparțial cititorii.
Prin articolele frecvente prin care "au înfierat cu furie proletară" faptele "criminale" petrecute la Spitalul Județean Buzău nu au dorit decât să creeze false evenimente de presă, mărind tirajul sau audiența și crescând profitul.
Rămânem recunoscători acelei părți a presei locale care a prezentat atât lipsurile cât și realizările Spitalului Județean Buzău și care astfel au respectat Codul deontologic al ziaristului și au respectat publicul cititor.

Manager,
Dr. Tache Mihai

21
ian

Compartimentul de Boli Dermato-Venerice își schimbă adresa

Reabilitarea Compartimentului de Boli Dermato - Venerice se impunea ca o necesitate de mulți ani dar întotdeauna a existat un dar... mai mult sau mai puțin justificat.
16
ian

Dreptul la replică

Ca urmare a repetatelor articole din anul 2007 ale ziarului Șansa Buzoiană și ale postului Focus TV prin care conducerea actuală a Spitalului Județean de Urgență Buzău este acuzată de...


© 2007 - 2020 Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău
Toate drepturile rezervate
Termeni şi condiţii
Protecția datelor cu caracter personal

19 vizitatori online
ronin