CONSILIUL JUDEŢEAN BUZĂU
SPITALUL JUDEŢEAN DE URGENŢĂ BUZĂU

Buzoienii sunt invitați să îşi testeze glicemia !

Sâmbătă, 2 noiembrie, la Aurora Mall (Carrefour), orele 900-1300

Dr. Apriliana Stănescu
Dr. Apriliana Stănescu

Cu ocazia Zilei Mondiale a Diabetului, celebrată în fiecare an în luna noimebrie, Dr. Apriliana Stănescu, medic specialist Diabet Nutriţie şi Boli Metabolice, din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău împreună cu asistenţii medicali instruiţi în domeniul diabetului, au plăcerea de a vă invita sâmbătă, 2 noiembrie, la Aurora Mall (Carrefour), în intervalul orar 900-1300.

Buzoienii sunt invitaţi să-şi testeze glicemia şi să afle mai multe informaţii despre modul de prevenire, depistare și tratare a diabetului. Persoanele cu nivel glicemic crescut vor primi un glucometru gratuit şi vor afla cum să-şi țină diabetul sub control de la Dr. Apriliana Stănescu, medic specialist Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice.

Obiectivele acestei campanii: să încurajeze populaţia să adopte un stil de viaţă sănătos, să implice comunităţile locale în problemele de sănătate publică. Această manifestare este dedicată informării persoanelor cu diabet şi sprijinirii lor pentru a-şi controla afecţiunea şi de a se bucura de o viaţă cât mai bună.

Compartiment Relaţii Publice,
Adriana Bunilă